FORGOTTEN

Foto: Ebba Pettersson
Jeansjacka - Mammas gamla, Tunika - H&M, Converse

LJUSA NÄTTER

Sådana här söta varelser vaknade til liv när jag, mamma, farmor och farfar satt ute i trädgården och fikade. Hur sött? Nej, nu kallar sängen. Ha det gott, igelkott!

LIKE A MELODY


DOUBLE ME

Två av mina favoriter från gårdagen.
Hej på er! Som ni vet så fungerar inte mitt internet som det ska. Därav den ytterst dåliga uppdateringen. Jag ska be pappa lämna in datorn och så får vi se vad som händer. Ni får ha en bra söndag så hörs vi! Puss.

INTERNETLÖS

Hej på er! Jag har inte kunat blogga på länge eftersom att mitt internet inte har fungerat. Men eftersom min syster är så gullig så får jag låna hennes just nu. Nej, nu blir det franskaplugg. Ha det göttans!

@ KORSANÄS

Hej på er! Just nu är jag i Korsanäs. Bilderna är dock tagna för några dagar sedan. Anledningen till den dåliga uppdateringen beror delvis på tidsbrist och inlägget här ovan. Jag har liksom inte haft så stor lust. Men jag mår aningen bättre idag, även om saknaden gör mig galen. Jag kan liksom inte fatta att han verkligen är borta! Men ni får ha det så bra så hörs vi!

GODNATT, SOV GOTT


Du var mitt allt Igor, Nunnie, Burre , plutten, snuttis och allt vad jag kallade dig. Det som ska ske känns så overkligt. Det finns liksom inte. Allt jag ville var att du skulle bli frisk igen. Men det hände inte...
Allt gick utför och nu slutligen detta. Det är sorgligt och jag kan inte sluta gråta. Snart ska du få somna in och komma till hundhimlen.

Jag kommer alltid att älska dig vad som än händer Igor Mac Ivan!  ♥


MILKSHAKE


DREAMING

Bilder från Pappas resa till Kanada förra året. Avundsjuk, jag? nej då inte alls!

DET FINNS INGA ORD


DET VACKRASTE


LOVE IS IN THE AIR

Hej på er! Thank god it's Friday. Skol-veckan har inte varit lång men det är ändå skönt med helg. Imorgon bär det av till ännu en handbollscup. Fast den här gången i Nybro. Samling vid Barks/Sibylla imorgon bitti 06.30. Så jag tror att jag ska krypa till korgs strax. Jag vet inte hur det blir med uppdatering i helgen men det är bara att stå ut!
Ha en trevlig helg allihopa!

FALLA FRITT

Modell: Ebba (www.onlyasecond.blogg.se)
Foto: Moi

SOUL SISTER


QUESTION

Bilder från helgen.

SIMPLY THE BEST


Hej på er! Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen efter en härlig handbollscup i Danmark! Bilderna ovan hittar ni HÄR. Imorgon har vi studiedag. H-ä-r-l-i-g-t! Och då kan jag passa på att ladda upp en hel drös med bilder från cupen. Nej, nu kallar sängen. Ha det göttans!


MEMORIESSatt och tittade igenom lite bilder och hittade de här två, det var några år sen kan man ju säga, haha!
Hoppas ni hade en bra påskafton igår, min dag tillbringades med mina fina kusiner hos farmor och farfar. Och jisses vad fint väder det var, nu kan man verkligen säga att det är VÅR!
Ha det fint!GÄSTBLOGGAREHej på er!
Igår frågade Clara mig om jag ville rycka in och gästblogga lite medan hon är i Danmark och spelar handboll.Jag tackade självklart ja, så ni får nöja er med mig tills på måndag då Clara kommer hem igen. I vanliga fall hittar ni mig här. Imorgon hinner jag förmodligen inte blogga då jag ska vara i stallet från 7-6, med andra ord hela dagen!
Nej, nu ska jag och syster gå och hyra en fim.
Ha det bra.RSS 2.0