SVARTVITT




FRUSNA TÅR

ph1: Igor i början av november/slutet av oktober.
ph2: tog jag för cirkus 5 minuter sedan.


IS'NT IT IRONIC

Hej på er! Nyss åt jag en sådan här goding (bilden ovanför). Mammas kringlor är mumms! Fixade lite med Systers blogg innan. Hon blev ganska nöjd faktiskt. Eftersom att jag just nu har jätte tråkigt så kanske ett par über bra bloggar piggar upp lite! Här är mina favoriter Kajsa, Ebba, Elsa.



ENGELSKALÄXA

Hej på er! Just nu sitter jag här och gör engelska, inte roligt direkt. Glöm nu för tusan inte att kolla på Robinson klockan åtta på TV4! Haha en sån nörd jag är! Men det kan inte hjälpas. Bilden är från idag när jag, syster och Ebba var ute och fotade i snöstormen.
Ha det gottans!

WHIPPED CREAM


FREEZE

Tunika: Gina Tricot, Leggins: H&M, Docs.
Dagen har spenderats med världens gulligaste unge. Ebba. Vi fotade och hade det väldigt trevligt! Kallt var det, men det var det värt. Nej nu blir det matteläxa. Vi Hörs!

WHITE


PARTY PARTY PARTY


webcam bild.
Ikväll är det fest för mammi, super.  Men nu ska jag fortsätta kolla på film med kusinerna. Ha det bäst!

SORRY

Hej på er! Förlåt för den mycket dåliga uppdateringen på sistonde. Men nu är det äntligen helg, och ännu en vecka är avklarad i skolan. Om cirkus en timme ska jag sticka iväg och spela match mot Kalmar, önska mig lycka till!
Nu blir det Tv Ha det bäst hörrni!

GRATTIS MAMMI

Den gröna klockan är min och systers present till mamma. GRATTIS MAMMA!!
snart kommer mormor och morfar hit. Vi ska äta och ha det mysigt. Nu måste jag städa. Booring, men det måste göras...
Ha det bäst så hörs vi!

PINK PINK PINK PINK PINK

Förlåt för den dåliga uppdateringen på sistonde. Men jag har liksom inte haft tid. Snart ska jag plugga SO, det är nog det jobbigaste ämnet som finns att plugga in. Och föresten, fick reda på resultatet från kemiprovet idag, mitt resultat: 24/25. Nej nu ska jag nog börja att plugga, då vi ska ha förhöret på onsdag. Ha det bäst folks!

NOIR ET BLANC


21:22

Hej igen! Här är då det så kallade "långa" inlägget.
- Vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit i skolan, sen har jag tränat. Annars har jag bara myst framför datorn eller TVn. Just nu sitter jag och syster och kollar på Let's dance.
Är det någon mer än jag som saknar sommaren? Det är inte så att jag inte tycker om vintern. Men börjar tröttna lite på att allt är kallt hela tiden. Men det är väl bara att hålla ut antar jag.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på let's Dance.
Ha det bra!

FRIDAY NIGHT

Är det redan fredag? Det är inte klokt vad fort tiden går!
Snart ska jag sticka iväg till träningen, så det blir inget långt inlägg. Men jag lovar, det kommer ett längre inlägg senare ikväll. Nej nu ska jag fortsätta titta på One tree hill. PEACE.



KEMI


ÄT INTE GUL SNÖ

Tjenixen! Har just varit ute med hunden, kallt som in i bomben kan man väl säga. Haha.
Idag var det inget speciellt som hände i skolan, allt rullade på som vanligt. Nu blir det att plugga till kemiprovet på fredag. BLÄ med stort B!
Ha det gott!

DET GAMLA VANLIGA

Bilder från när jag var i London.

FOLLOW ME


BACK TO SCHOOL

Bilden är tagen i våras.
Hej folket! Idag var det bara att stiga upp tidigt som vanligt. Åh jag önskar att jullovet var mycket längre! Fast väldigt kul att träffa allt roligt folk i skolan, haha. Nu är det bara att se fram emot nästa lov som är sportlov. Ganska härligt det med! Träningen har ju startat igen efter ett litet uppehåll, så man kan säga att jag har fullt upp nu. Nej nu måste jag fixa lite mellanmål till mig innan jag svälter ihjäl. Ha det bra så hörs vi!

SOMMAREN ÄR SAKNAD

Hej alla gullungar! Nu ska jag först duscha sen ska jag ringa Ebba. Sen blir det Kemiläxa, BLÄ!
GOODBYE PEOPLE!

TIRED

Hejhej! Alltså, ni fattar inte hur trött jag är just nu. Idag har jag tränat sammanlagt fyra timmar Jisses vad jobbigt det var. Snart är det Robinson med chips och läsk. Yummie!
Ha det bra!

BEST FRIENDS

Tre av mina favoritbilder från Kalahöjden idag.
Dagen har jag som sagt spenderat med världens underbaraste skapelse, Ebba. Sen kom syster, Tova och Filippa också. Vi var och åkte pulka på en ganska stor kulle som heter Kalahöjden. Och herre gud vad fort det går om man åker längst uppifrån. Men nog talat om det. Nu ska jag nog titta på Let's Dance med mamma. Mysigt!
Ha det bra!

HEJ SNÖ


En liten del av resultatet av min och Ebbas fotorunda.

FROZEN

Godmorgon folket! Eftersom att jag inte har tagit mig tid att fota på sistonde så får ni nöja er med några gamla bilder framöver. Men jag lovar jag SKA skärpa mig. Så Håll ut!
Snart ska jag sticka iväg till min finaste vän Ebba. Men först måste jag duscha, äta frukost och borsta tänderna.
Förresten, jag tycker att ni blivit ytterst dåliga på att komentera.
Ha det bäst!

YELLOW

En bild tagen i våras.
Nu är jag äntligen hemma igen efter en lång dag i skidbacken. Kul var det, men fy tusan va kallt det var om händerna. Jag var tvungen att köpa ett par nya vantar eftersom att min gamla läckte in och mina händer blev alldeles blåa. Nu ska jag äta fruktsallad.
TJING TJONG

SKIDOR

Imorgon drar Jag, Pappa och Elsa + kusiner till Hestra. Men nu ska jag nog gå och lägga mig, ska ju upp vid 7 imorgon.

TRO OCH TVIVEL


Från i vintras när jag var i London. Åh jag vill tillbaka.

FEMTE JANUARI


A BEDTIME STORY

Hej sötnosar. Kände att jag bara var tvungen att ladda upp något. Och så här blev resultatet. Nu är jag så hiskeligt trött efter att ha varit igång hela dagen. Så nu ska jag nog krypa till sängs.

SOMMARVISA

Nej, nu har jag tröttnat på vintern. Jag vill ha sommar istället. Eller vad säger ni? Jag tycker förresten att ni har blivit dåliga på att komentera. Och så vill jag tacka min finaste kusin Kajsa för att hon hjälpt mig med bloggen.

COLD COLD COLD



Min fina vän Ebba har tagit dessa två härliga bilder.


YOU BELONG WITH ME


TEA

Hej! Nu dricker jag te för att försöka få bort förkylningen som hoppat på mig. Typiskt!
Imorgon kommer min kusin vitamin Kajsa hit. Hon ska slinga/färga mitt hår blondare. Så vi får se hur det blir.
KISSES.





RSS 2.0