PAINTING FLOWERS

Nu sticker jag till Värmland i två dagar! Ha det så bra under tiden.

POINTLESS




WE ARE SHADOWS

Hej på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen nu i veckan. Jag ska göra mitt bästa för att kuna blogga så mycket som möjligt nu när jag inte är hemma så mycket. Det får bli som det blir helt enkelt! Hoppas att det inte stör er allt för mycket. Imorgon rullar vi iväg mot Värmland, Kil närmare bestämt. Vi ska kolla på vår blivande valp. Kul ska det bli, men jag har sisådär lagom lust att sitta och kika ut genom ett bilfönster i ca 4,5 timmar. Men vad gör man inte?

RED BERRIES

Ph 1: Jag just nu.
Ph 2: En gulig varelse som jag ska till i eftermiddag.

EIGHT DAYS A WEEK



Hej, ville bara kika in och säga att JAG ÄR SJUKT TRÖTT PÅ DET TRÅKIGA VÄDRET. Så nu var det gjort. På grund av vädret ha jag suttit inne och kollat igenom lite gamla bilder, b.l.a hittade jag den här söta bilden på Igor från förra sommaren. Nej hörrni, nu ska jag fortsätta slö-kolla på tv. Ha det bra!

FEL DEL AV GÅRDEN


GREETINGS FROM SPACE

På bild: Ebba och Rafter, Elsa och Tato.

ME MYSELF AND I


SEIZE THE DAY

Åhus var toppen! Här är några få bilder av tusen. Nu ska jag stopa i mig lite frukost, Vi hörs!

LOVERS ARE LONELY

Hej på er! Tänkte bara säga att jag drar ner till Åhus imorgon och kommer därför inte blogga på några dar. Men jag hoppas att ni har en fortsatt fin sommar. PUSSAR I MASSOR!

FÖR SENT FÖR KÄRLEK


IN FOR THE KILL

Hej igen! Jag kom på att jag glömt visa er bilderna jag, Ebba och Elsa tog när vi var ute och fotade, Här är resultatet! ENJOY.

WALKING ON SUNSHINE

Hej på er! Såhär har min vecka med Ebba i Korsanäs sett ut i stora drag. Mycket sol, bad, fotande och skratt. Snart ska jag och kanske Elsa, (om jag lyckas övertala henne) sticka ner och bada för snart dör jag av värmeslag! Ha det göttans!

@ KORSANÄS

Hej, tänkte bara visa att jag lever, har varit i stugan nere i Blekinge ett tag nu. Därav den ytterst dåliga uppdateringen. Men nog talat om det. Idag var jag, Elsa och pappa uppe med tuppen för att köra hem till växjö en snabbis. Där efter hämtade vi Ebba som ska stanna här i några nätter. Vi har det mysigt och har nästan precis kommit hem från en annorlunda photoshoot. Resultatet kommer med tiden! Ni får ha det så bra så hörs vi snart! Pussar och kramar!


RSS 2.0