TODAY IS A GOOD DAY

Hej på er! Bilderna är tagna för någon vecka sedan, tror jag. Det var i alla fall den där veckan då det regnade så mycket. Regn betyder sniglar. Vissa tycker att det är äckligt, jag tycker att de är söta. Nej nu ska jag fortsätta att plugga SO. PUSSAR!


NO, I DON'T REMEMBERPå bild: Jag och Ebba

CLARA HJÄRTA VÄRME


SOLEN I ÖGONEN


FINALISTERNA!


FÖR EN LÅNG LÅNG TID


EN VÄN MED EN BIL

Hej på er! Jag vill för det första be tusen gånger om förlåtelse för den dåliga uppdateringen. Det har varit så mycket på sistonde.
Igår fyllde jag år och fick ett nikon teleobjektiv (55-200) och en samsung touchmobil m.m. Snart ska jag sticka iväg till träningen. Ha det bra!

PLAY/PAUSE
LET IT GO

TOUCH OF YELLOW


Bilderna hittar ni HÄR.

TÄVLING

Jag är med i Julia Swalanders tävling om att vinna den här IR-fjärren. Här är mitt bidrag.NUMBERS

Hej på er! Jag har spenderat min helg i Korsanäs, vädret har varit sådär, regn och rusk är inte det trevligaste precis. Nej, nu ska jag fixa iordning lite mat. Ha det bäst!
p.s Glöm nu inte att anmäla er till veckans blogg, det kan göra ni HÄR.

VECKANS BLOGG

Regler när det gäller röstning: Alla har en röst var. Man får inte rösta på sig själv, anonyma komentarer räknas ej! Finalisterna utses 26maj, och då kan man inte anmäla sig längre. Priset är en länkning som kommer att stå längst ner i varje inlägg jag gör i en vecka.
Ni anmäler er genom att komentera och länka till eran blogg!
LYCKA TILL!NEW NEW NEW NEW

Igår fixade jag till min nya header. Jag är rätt nöjd faktiskt, vad tycker ni?

KÄRLEKSBREV


YOUR SONG

Godmorgon! Idag har jag som sagt sovmorgon och därför tänkte jag vara lite duktig och göra ett tidigt inlägg. Bilden är från gårdagen, vädret var utmärkt och man kunde gå runt i bara t-shirt om man nu ville det. Snart ska jag fixa lite frulle och sen ska jag plugga lite. Ha det göttans!ALL GONE


T-shirt - lånad, tights - Bikbok, Converse.
Hej på er! En av tusen bilder som Ebba, jag och syster tog idag. Snart ska jag hem och käka lite mat, sen ska jag ta itu med kemiläxan - Inte det roligaste som finns, men det måste göras. Imorgon har vi sovmorgon till 12.00. Ciao!

BLUE SKIESRSS 2.0