FLYG DU LILLA FJÄRIL

Hej igen! Här ovan ser ni halva min packning inför rödspätte. Eftersom att jag inte kommer att ha tillgång till dator när jag är iväg så kommer min fina vän Ebba att gästblogga lite hos mig. Nej, nu ska jag och Ebba ta ur torsken ur frysen. Ha det bäst!

JUST A GIRL


Hej på er! Eftersom att jag inte kommer att vara hemma på påskafton så tänkte jag passa på att slänga in en lite förtidig glad påsk hälsning. På bilden ser ni mig som liten påskkärring, ganska söt va? Ha det grymmers!

OVER AND OVER AGAIN

Hello dudes! Sitter och kollar på Grey's Anatomy och käkar fika. Om en stund ska jag träna, sista träningen inför Röspätte för på torsdag drar vi. Jag lääängtar! Haha. Ska packa det sista ikväll tror jag. Åh just det, om ni vill kan ni rösta på mig i Emmas fototävling ni röstar HÄR. Ha det göttans!

PURPLE RAIN

Jacka - JC och Docs.

NOSTALGI


ANSWER ME

Just nu är jag hur trött som helst. Har varit igång hela dagen. Klockan tio var det samling vid Barks. Men mamma hade såklart glömt att ställa om klockan så hon väckte mig vid halv tio och Annie skulle komma kvart i. Så det blev till att packa väskan och fixa lunch på 15 minuter. REKORD! Vi spelade tre träningsmatchen i Nybro mot Nybro, Nässjö och Mönsterås och vi vann alla tre! Grrrrrrrymt bra spelat tjejer.

DOODLE

Några bilder av tusen från Ebbas och min lilla photoshoot i det väldigt fina vädret som senare övergick i ösregn och åska. Om bara några dar drar jag till Danmark och spelar handboll i fem dagar, woho!. Nej, nu ska jag och Ebba gå ut med Nunnie.

CROSSWORD PUZZLE


AMBITIONS

Ä-N-T-L-I-G-E-N har jag påsklov!
Just nu sitter jag och äter hallonbåtar och geléhallon och kollar på gamla simpsons avsnitt. När jag skulle släppa ut Igor på baksidan så såg jag dessa fina vårtecken. Nej nu ska jag fortsätta kolla på TV. Ha det grymmers!

LOVE IS BLIND

Lite bilder från Bäckaslövskolans grymma musikal. Enjoy!


COLOURLESS COLOUR



BLACK/WHITE


Såhär ser jag ut idag. Syster står för fotot. Tidigare idag var jag, syster och mami nere på stan och jag köpte vita converse och ett par übersnygga jeans från hör och häpna: Kappahl. Men just nu är jag hemma hos farmor och farfar, snart kommer kusinerna och då ska vi äta och ha det mysigt. Vi hörs!

ESCAPE

Hej på er. Förs det första: Jag är hemskt ledsen för den ytterst dåliga uppdateringen. Förlåt!
Snart ska jag sticka till träningen, sen blir det nog bara mys med familjen. Fast det förstås, mamma är ju på Sophie Zelmani konsert ikväll. Grrrrrrymt bra tjej det! Jag är lite avis faktiskt. Nej, nu måste jag fylla vattenflaskan och hoppa i skorna! Ha en fin fredagskväll hörrni!

FÖR EN LÅNG LÅNG TID

Puss på lilla Nunnie!
Hej på er! Bilderna är från i söndags då jag och mamma var ute i skogen med Igor, eller Nunnie som jag kallar honom för. Imorgon har ju alla skolor studiedag. Men INTE vi och det s-u-g-e-r! Nej nu ska jag gå och leta fram några badkläder då jag och klassen ska till simhallen imorgon. Ha det göttans!

COMPETITION

Här är mitt bidrag till Emmas fototävling.

JUST IN CASE

ph 1: Jag idag.
ph 2: Fina mamsi och Nunnie.

FROM YESTERDAY


LAST YEAR

Helt seriöst. Kolla sista bilden, ser ni hur brun jag var eller?! Jisses vad jag vill ha sommar.
Idag har jag haft SO-prov, det gick väl sisådär. Och gissa vem som fick 54/56 på engelskaprovet? Haha! Snart ska jag börja fixa iordning det sista inför imorgon då det blir fika med klassen. Mysigt! Ha det göttans!

THAT'S HOW IT IS

Tänkte visa hur man gör en så kallad "Stjärn textur" i Photoshop. Det är verkligen inte svårt.

1. Öppna en bild i photoshop.
2. Gå in på Google och sök på "Stars", "Stjärna" eller något liknande.
3. Öppna "google-bilden" i photoshop.
4. Dra nu "google-bilden" med hjälp av "flytta"-verktyget till din bild. Nu kan du reglera "google-bildens" opacitet.

COLD AS YOU


LEAVIN'

Tunika - JC, Jacka - Mammas, Armband - Vila.

2010-03-03

Hej på er! Egentligen borde jag plugga franska nu, men jag är helt slut. Franskaprovet är imorgon så jag måste väl plugga lite till fastän jag egentligen inte orkar. Ha det bäst!

BLOW

Bilderna är från när jag och min fina vän Ebba var ute på en fotorunda i januari någon gång. Nu ska jag titta efter vad som visas på TV och sedan om en stund blir det träning. Ha det bäst!

NATTI 22:32



RSS 2.0