21:23

Hur söt på en skala 1-10?
Hej påer! Jag har fortfarande inte tagit mig tid att hämta min kamera, så det får bli några ur arkivet. Dagen har spenderats med Ebba (länk!) vi var ute i solskenet och hade jättemysigt. Snart ska jag nog krypa till sängs. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. Ha det bra!

KONFETTIREGN

Hej på er! Snart ska jag sticka iväg till mina fina kusiner. Där ska vi äta och ha det mysigt. Nej, nu måste jag fortsätta att göra mig iordning. Förresten, ni för ursäkta kvalitén på bilderna. Webcam, you know.

UTAN DINA ANDETAG

Hej på er! Eftersom att jag inte tagit mig tid att hämta min kamera som är hos min kusin får det bli några gamla bilder. Men ska nog ringa henne om en stund. Men klockan är ju inte så mycket än, så hon sover säkert. Men nog talat om det. Just nu sitter jag och lyssnar på Kents Utan dina andetag på högsta volym. Snart ska jag och mamsi ner på stan och inhandla det sista till mitt rum. Nej, nu ska jag fortsätta att fixa iordning mig lite! Ha det bäst!

PAGE DOWN


Clara + Ebba + Webcam = Oseriösa bilder! Reultatet ser ni här ovan. Enjoy.KORS

Hej på er! Hela dagen lång har spenderats i skidbacken i Hestra med Kajsa och Ebbas familj. Anlendningen till att det fick bli två helt onödiga bilder så är det för att Kajsa råkade få med sig min kamera hem till sig. Men jag ska försöka få tillbaka den så snart som möjligt. Nej nu somnar jag snart! Natti natti!

INGENTING

Bilderna tog jag för ett par dagar sedan.
Har just kommit hem från mormor. Där fick vi god mat och som vanligt så fick vi wienerbröd till fikat. Mormor är för gullig hon. Imorgon bär det av till Hestra med Ebba och hennes familj. WIHO!
Nej, nu ska jag nog pallra mig ner till tvn. Puss!

MÅNDAGHur söt?

TRUE LOVE

Hej på er! Snart ska jag sticka iväg till pulkabacken. Kallt är det, men fy tusan vad kul man har! Nej, nu måste jag skynda på lite. Ska ju få på mig termobyxor och hela rasket. Ha det bäst!

PORTRAIT


SHOES


THIS IS WHO I AM

tunika - monki, klocka - item.

BIG LOVE

ph 1: Hur söt?
ph 2: jag just nu.

ALLA HJÄRTANS-DAG

Ha en fin alla hjärtans-dag!

SLEEP OVER


Puss på min söta vän Ebba!

HERE COMES THE SUN
Tunikan ovanför är ett av mina klipp ifrån dagens runda på stan. Ni hittar den här. Snart ska jag och min fin fin fina vän Ebba fixa iordning inför kvällens mys! AU REVOIR.

LIFE IS NOT FAIR

Älskling, 2010-02-12

I'LL DO IT LATER


THESE WORDS


PLUTTIS

Hej på er! Anledningen till den dåliga uppdateringen beror på blogg.se. Det har krånglat och mina bilder har inte kunnat laddas upp. Jag är hemskt ledsen över det.
Idag är det redan onsdag, det är inte klokt vad tiden går fort! Nej, nu ska jag försöka få in de sista engelskaglosorna i huvudet. Ha det bäst!

VI TVÅ


COOKIE JAR

Goddagens! Tog med kameran ut och knäppte några bilder. Det är så himla fint ute just nu, så jag passade på! Snart ska jag sticka till träningen, Ha det bäst!

TWELVE FINGERS


SUSHI

Hej på er! Dessa godbitar åt jag igårkväll. Gud vad jag älskar sushi!
Förresten klicka här för att rösta på mig i "Veckans blogg" hos Emma! Ha det bäst!

SUMMERLOVE

Lite random bilder från i somras.

21:59

Ge mig sommar nu, tack!

HEARTLESS

Godmorgon snyggingar! Idag är jag L-E-D-I-G! Så fort jag fått på mig kläder och gjort mig iordning ska jag ringa min fina vän Ebba. Vi ska sticka ner på stan och ha det mysigt! Nej, nu får jag sätta fart. Ha det bäst!

HEJ VÄRLDEN


Åh vad jag önskar att jag hade världens alla pengar så att jag kunde köpa alla dessa godbitar! Jag är tillfälligt pank just nu, undrar vad det kan bero på. Haha! Det blev ett sent inlägg idag hörrni. Men imorgon tar jag sovmorgon, s-t-u-d-i-e-d-a-g. Woho!

VI ÄR BÄST!


SYSTER

Här är min fina syster i sin supersöta tunika/T-shirt från Monki. Jag är lite avis och kommer att snatta den någon gång eller två!

SLAPPO


SJUKLING


DOESN'T MATTER

Hej på er! snart ska jag sticka till träningen, trevlgt värre. Ha det bra så hörs vi!

NOTHING AT ALL
RIGHT NOW

Jag just nu.RSS 2.0